Yakan acı süs kıl biber turşusu farklı lezzet ve acılıktadır. İsteğe bağlı olarak suyunu değiştirerek acılığını biraz azaltabilirsiniz.

Bu biberin turşusu çok çeşitli biber cinsi olmakla beraber çokta çeşidi vardır. Biber turşusu denince akla genellikle acı biber turşusu gelir. Acı biber turşusunda da en çok öne çıkan kimi bölgelerimizde yakan biber kimi bölgelerimizde cin biberi ya da kıl biber denen 8-10 cm. kadar uzunluğunda olan ince yapılı biber ile biberiye denilen ince uzun yeşil biberler grubundadır.

Yakan acı süs biber turşusu lezzetinde farklılık gösterebilir. Yakan acı süs biber turşusunu bir yediğiniz yerde farklı diğer yediğiniz yerde farklı tat ile karşılaşabilirsiniz. Bu tamamen ürünün yetiştirildiği yer ve turşu kurulu ile alakalıdır. Bu cins biberlerden elde edilen biber turşuları başlı başına bir biber turşu grubudurlar. İyi kurulmadığı takdirde kararma yapabilir. Sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Kurulumunda da birçok ince ayrıntı ve püf noktası vardır. Yemeklerinize renk iştahınıza iştah katar. Araştırıldığı takdirde birçok hastalığa da iyi geldiği bilinir.

Yakan acı süs biber turşusu biraz daha zahmetlidir. Toplanmasının zahmetinin yanı sıra kurulumu da zahmetlidir. Dalından toplandıktan sonrasında sap ve yaprakları tek tek koparılıp, iyice temizlenir ve yıkanır. Acı biber turşusu iştah açıcı özelliği ile ara öğünlerde, akşam yemeklerinde çok lezzetli olur.

Sitemizden online alışveriş kolaylığı ile yakan acı süs biber turşusu alabilirsiniz

Tarım bakanlığından onaylı pet şişelerde satışa sunulan, ürünlerimizde hiç bir koruyucu ve katkı maddesi yoktur. Her ailenin kendi bahçesinden üretip evinde kurduğu Çubuk Turşularını gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz.  Turşularımız, atalarımızdan gelen geleneksel ve özel usulle hanımların evlerinde özenle hazırlanmaktadır.

-          Sitemizden online alışveriş kolaylığı ile tatlı biber turşusu alabilirsiniz

Tarım bakanlığından onaylı pet şişelerde satışa sunulan, ürünlerimizde hiç bir koruyucu ve katkı maddesi yoktur. Her ailenin kendi bahçesinden üretip evinde kurduğu Çubuk Turşularını gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz.  Turşularımız, atalarımızdan gelen geleneksel ve özel usulle hanımların evlerinde özenle hazırlanmaktadır.

Turşularımız doğaldır, kapağını açtıktan sonra tekrar ağzını sıkı bir şekilde kapatınız. Loş veya karanlık serin bir yerde beklemesi daha uygun olacaktır. Aksi takdirde buzdolabında muhafaza ediniz. Turşumuzun içerisindeki suyunu rahatlıkla içebilirsiniz. Ürünümüz doğal olduğundan mümkün mertebe hava ile az temas etmesi gereklidir. Çok ve sık sık açılıp hava alması dolayısı üzerinde barlanma (beyazlama) olabilir. Çünkü doğal ürünler canlı olduklarından bu doğal salgı üretirler. Üzerinde oluşan beyazlıkları alarak tüketmeye devam edebilirsiniz. Turşular suyun içinde kalması gereklidir. Ürünü açtıktan sonra 1-2 ay içinde tüketmenizi tavsiye ederiz. Çabuk tüketemeyenlerin küçük ambalajlarda satın alması faydalı olacaktır. Yukarıdaki koşulları yapmadığınız takdirde tüketici hatası olarak belirlenir.

Uluslar arası Patent ve Coğrafi İşaret Tescil Belgesi olan Guinness Rekorlar Kitabı’na giren 

-          Çubuk turşusu içindekileri: Sebze & meyve, kaya tuzu, üzüm sirkesi, doğal kaynak suyu, biberiye, defneyaprağı, dereotu, Türkiye de yetişen sarımsak ve tane karabiber.

Kargonuz elinize ulaştığında ürünümüzün tadı ve hizmetimiz hakkında değerli yorumunuzu web sitemize yazmanızı rica ederiz. Ürünlerimiz brüt kg ve litre olarak satışa sunulmaktadır.

Afiyet olsun, hayırlı güzel günler “YORUM YAP ÇUBUK TURŞUSU YA DA TURŞU SUYU KAZAN”

MarkalarÇubuk Ev Turşusu
MarkalarÇubuk Turşu Diyarı
MarkalarYeşil Çubuk Turşuları
MarkalarÇubuk Turşu Yöresi
MarkalarBizim Çubuk Turşusu
Yorum yazabilmek için üye girişi yapmalısınız. Üye Girişi
Garanti Şartları Bu ürün üretici firma tarafından 2 yıl garanti kapsamı altındadır. Ürün hasarlı kullanım, kullanıcı hataları vb. durumlar dışında 24 ay boyunca uluslararası garanti şartları kapsamında satışa sunulmaktadır.

Referanslarımız

Blog