whatsapp

Fasulye turşusu seçilir, temizlenir, sapları ayıklanır ve özenle turşusu yapılır. Diğer turşulara göre biraz daha zahmetlidir.

Fasulye turşusu mevsiminde toplanıp hafif haşlanır ve evlerde turşusu kurulur.  Serin ve gölge yerde durursa uzun süre bekleyebilir.  Karadeniz bölgesinin kavurma olarak yaptığı fasulye turşusu tüketimi fazladır. Fasulye turşusu kurulumu biraz zahmetli olsa da tadı da bir o kadar lezzetlidir. Doğal ürünlerimiz arasında yerini almıştır. Çubuk’un geçim kaynakları arasına giren turşu ilçemizde her yıl yeterince kurulumu yapılır. Size de afiyetle ve lezzetle yemek kalıyor.

Taze yeşil fasulye turşusunu güvenle tüketin, gözünüz arkada kalmasın. Çünkü biz güvenle tüketebileceğiniz ürünler sunuyoruz. Doğallıkta endişeniz olmasın. Çubuk turşusu patentli bir turşudur. Çubuk turşusunun kurulumunu her turşucu aynı oran ve ölçüde kurar, sonucunda da hemen hemen aynı oranda bir tat ortaya çıkar. Lezzetli bir turşu ararsanız doğru adrestesiniz. Çubuk turşusu sadece Çubuk’ta yetişen ürünlerden olmalı. Zaten başka bir yerde yetişen sebzelerden güzel bir tat yakalanmadığı gözlenmiş, kanıtlanmıştır. Sizde deneyince göreceksiniz zaten. Unutmayın hem istediğiniz lezzeti yakalayamayabilir, hem de bütün emekleriniz zayi olabilir. İlla ki buranın havası suyu ve ürünü olmalı ki Çubuk turşusu olabilsin. Taze yeşil fasulye turşusu diğer turşular gibi sağlıklı ve doğaldır.

Tarım bakanlığından onaylı pet şişelerde satışa sunulan, ürünlerimizde hiç bir koruyucu ve katkı maddesi yoktur. Her ailenin kendi bahçesinden üretip evinde kurduğu Çubuk Turşularını gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz.  Turşularımız, atalarımızdan gelen geleneksel ve özel usulle hanımların evlerinde özenle hazırlanmaktadır.

Turşularımız doğaldır, kapağını açtıktan sonra tekrar ağzını sıkı bir şekilde kapatınız. Loş veya karanlık serin bir yerde beklemesi daha uygun olacaktır. Aksi takdirde buzdolabında muhafaza ediniz. Turşumuzun içerisindeki suyunu rahatlıkla içebilirsiniz. Ürünümüz doğal olduğundan mümkün mertebe hava ile az temas etmesi gereklidir. Çok ve sık sık açılıp hava alması dolayısı üzerinde barlanma (beyazlama) olabilir. Çünkü doğal ürünler canlı olduklarından bu doğal salgı üretirler. Üzerinde oluşan beyazlıkları alarak tüketmeye devam edebilirsiniz. Turşular suyun içinde kalması gereklidir. Ürünü açtıktan sonra 1-2 ay içinde tüketmenizi tavsiye ederiz. Çabuk tüketemeyenlerin küçük ambalajlarda satın alması faydalı olacaktır. Yukarıdaki koşulları yapmadığınız takdirde tüketici hatası olarak belirlenir.

Uluslar arası Patent ve Coğrafi İşaret Tescil Belgesi olan Guinness Rekorlar Kitabı’na giren  Çubuk Fasulye Turşusu’nun İçindekileri: Sebze & meyve, kaya tuzu, üzüm sirkesi, doğal kaynak suyu, biberiye, defneyaprağı, dereotu, Türkiye de yetişen sarımsak ve tane karabiber.

Kargonuz elinize ulaştığında ürünümüzün tadı ve hizmetimiz hakkında değerli yorumunuzu web sitemize yazmanızı rica ederiz. Ürünlerimiz brüt kg ve litre olarak satışa sunulmaktadır.

Afiyet olsun, hayırlı güzel günler “YORUM YAP ÇUBUK TURŞUSU YA DA TURŞU SUYU KAZAN”

MarkalarBizim Çubuk Turşusu
Yorum yazabilmek için üye girişi yapmalısınız. Üye Girişi
Garanti Şartları Bu ürün üretici firma tarafından 2 yıl garanti kapsamı altındadır. Ürün hasarlı kullanım, kullanıcı hataları vb. durumlar dışında 24 ay boyunca uluslararası garanti şartları kapsamında satışa sunulmaktadır.

Referanslarımız

Blog