Özel İksir Atom Turşu Suyu
Marka : Çubuk Ev Turşusu Stok No : Stok Adet :

Stok Durumu:


Çubuk Özel İksir Atom Turşu Suyu


ADET
Sepete Ekle

Özel İksir Atom Turşu Suyu bağışıklığı güçlendirdiği ve enfeksiyonlara karşı koruyucu olduğu bilinen Çubuk Turşularının öz sularının karışımlarından yapılan turşu suyu damaklarda unutulmaz eşsiz bir lezzet bırakıyor.

Özel İksir Atom Turşu Suyu dillere destan bir nefis eşsiz bir tat

Suların süper karışımıyla dil, damak ve boğazda hitap eden güzel bir kıvam Özel İksir Atom Turşu Suyu oluşturduk. Şifa deposu olarak bilinen turşu suyunu sadece bir kez tatmanız yeterli olacak. Sağlık açısından birçok yararları olan sebzelerden yapılan ve sirke suyu, havuç, turşuluk salatalık, yeşil domates, biber, soğan, sarımsak ve lahana yaprağı gibi başka besinlerle iyice zenginleştirilen turşu hem yağ içermedikleri için hem de neredeyse kalorisiz yiyecekler oldukları için zayıflama amacıyla kullanılabilecek besinlerdir. Turşu sadece zayıflamak, kilo vermek için değil, başka faydaları sebebiyle de sağlıklı bir yaşam amacıyla kullanılabilmektedir.

Özel İksir Atom Turşu Suyu sağlık için birebir doğal ürünlerden elde edilmiştir

Uzman araştırmacılara göre turşu suyunun etkisi içtiğiniz suyun etkisine nazaran %45 daha hızlı sonuç vermektedir. Cildinizin genç görünmesini sağlar. Kandaki şeker oranını kontrol eder. Cildinizin su kaybetmesini ve kurumasını önler. İçinde bulundurduğu antioksidan sayesinde kalp rahatsızlıklarını önlemek için kullanılır. Turşu suyu içerek kramp ağrısını yeterince hafifletebilir hatta ağrıyı giderebilirsiniz. Zayıflamak için bire birdir. Turşu suyu içinde bulundurduğu sirke ve tuz oranı sayesinde etkili bir bakteri düşmanıdır, mide enfeksiyonu için de kullanılır. Yoğun bir spor programından sonra eğer bedeninizde bir ağrı ya da kramp hissettiyseniz, turşu suyu sizin için ideal bir ilaçtır. İçinde bulundurduğu sirke sayesinde vücudumuzun yemekteki mineralleri hem daha kolay hem de yüksek miktarda elde etmesini sağlar.

Özel İksir Atom Turşu Suyu mübarek su değil, adeta bin bir derde deva

Faydalarının bu kadar olacağını biz bile tahmin edemezdik. Fakat yapmak-tatmak yerine araştırmakta gerekiyormuş. Uzmanların açıklamalarına göre turşu yüksek lif içerir turşu birçok açıdan sağlıklı bir yiyecektir. Mide ve bağırsak sorunları ve özellikle de hazımsızlık şikayetleri olanlar için sebze ve salatalık gibi yiyeceklerden yapılan turşuyu tüketmelerinde fayda vardır. Bu besinlerde bulunan yüksek orandaki diyet lifleri, sindirim sisteminin daha sağlıklı çalışmasını teşvik eder. Diğer yandan turşu yapımında kullanılan sebzeler genellikle antioksidan bakımından son derece zengin gıdalar oldukları için kanser yapıcılar olarak ta adlandırılan serbest radikalleri yok eden ve dolayısıyla kanseri önleyen özelliklere sahiptirler ve bu kanser önleyici fayda, turşuya da geçmektedir. Vitamin ve Mineral Kaynağı olan turşu ve turşu suyu magnezyum, demir, potasyum, kalsiyum, çinko gibi insan bedeninin yaşamsal faaliyetlerini sürdürmesi için gerekli olan mineralleri ve elementleri bünyesinde bolca barındırır. Doktorların sağlıklı bir yaşam amacıyla günlük ortalama 3-5 porsiyon sebze ve meyve tüketmemizi önerdiklerini hatırlayalım. Bu durumda bunun bir kısmını en azından turşu tüketerek karşılayabiliriz. Bağışıklık kuvvetlendirmek için son derece faydalı olan turşu, içerdiği düşük kalori miktarı ile de zayıflama diyetlerinde kullanılmasını tavsiye ettiğimiz bir besindir.  Bunamayı geciktirir ve doğal tedavi imkanı sağlar Halk arasında bunama olarak ta bilinen Alzheimer hastalığına bitkisel çözüm amacıyla turşu tüketmeyi doktorlar tavsiye ediyorlar. Turşuda bulunan sarımsakta bulunan bir takım flavonidler isimli bitkisel kimyasallar, insanların yaşlılık döneminde alzheimer hastalığına yakalanma riskini önemli ölçüde bertaraf ediyor. Buna ek olarak reflü ve kabızlık gibi yaygın görülen sindirim sistemi rahatsızlıklarına da iyi gelen yiyecekler arasında turşu ön plana çıkıyor. Tansiyonu Düşürür Fermente edilmiş sirke, turşunun ham maddesi olup aynı zamanda sindirim sistemindeki zararlı mikropları kontrol altına alan faydalı bir takım bakterileri ihtiva eder. Turşunun mayalanma sürecinde üretilen laktik asit, tansiyonu düşürür ve kan dolaşımını teşvik ederek damar açıcı etki gösterir. Buna ilave olarak şeker hastaları (diyabetliler) için de faydalı bir besin maddesi olarak bilinir. Turşu bağışıklığı güçlendirir Turşuda kullanılan sebzeler ve elbette sirke, sindirime iyi gelir, bağışıklık sistemini kuvvetlendirir, idrar yolları hastalıklarını tedavi eder ve bağırsaklarda bakteri oluşumuna mani olur. Buna mide mikrobu denilen ve ülsere neden olan helikobakter bakterileri de dahildir. Kalp ve damar hastalıklarına bitkisel çözümdür. Turşu yapımında kullanılan üzüm sirkesi pektin adı verilen ve kalbe iyi gelen bir tür biyolojik madde içermektedir. Bu madde aslında bir tür enzimdir. Turşunun aşırı tüketiminin bir takım zararları ve yan etkileri de olabilmektedir. Örnek vermek gerekirse turşunun aşırı tüketimi susuzluk hissi oluşturabilir, görmede bozulma ve osteoporoz a neden olabilir. Turşu yapımında mümkünse kaya tuzu kullanılmasını uzmanlar öneriyorlar.

ÇUBUK TURŞUSU SAKLAMA KOŞULLARI KULLANMA TALİMATI

ÇUBUK EV TURŞUSU doğru saklama koşulları, sağlıklı tüketim ve kullanma talimatı için içeriği dikkatli okuyunuz.

Çubuk Turşusunu karanlık, serin bir yerde muhafaza ediniz. Şayet yoksa buzdolabına koyabilirsiniz. Sıcak, güneşli ortama koymayınız. Kapağını açtıktan sonra 1-2 ay içinde tüketiniz. Tüketeceğiniz kadar küçük kavanozlara alabilir ya da küçük ebatlarda alabilirsiniz. İçerisindeki turşu suyunu içebilirsiniz.

İçerisine koruyucu katkı maddesi kullanılmayan doğal gıdalar, canlı probiyotik mikroorganizma sayesinde fermente olmaya devam eder. Turşu, açılıp kapanması sırasında hava alır, dolayısıyla turşu ve suyu üzerinde renk değişimi (beyazlanma, barlanma,) meydana gelebilir. Üzerinde oluşan tabakayı alarak tüketmeye devam edebilirsiniz. Ürünümüz doğal olduğundan mümkün mertebe hava ile az temas etmesi gerekir.

Tüketilen turşunun suyu azalacaktır. Turşumuzun kapağını açtıktan sonra tekrar ağzını sıkı bir şekilde kapatınız. Suyu azalınca, kapağına kadar üzerinde hava boşluğu kalmayacak şekilde yiyebileceğiniz ölçüde tuzlu su ilave edebilirsiniz. Turşu, uzun süre susuz kalırsa rengini, tadını ve özelliğini yitirir. Bozulmuş turşu; yumuşamış, rengi mat, tadı mayhoş olur. Sert ve çıtır olmaz.

Çubuk Turşusu, 2008 yılında 555 sayılı Coğrafi İşaretlerin Korunması Hakkındaki Kanun Hükmünde Kararname’nin 12. maddesi gereğince, tescil edilerek patent ve coğrafi işaret belgesi almıştır. Gıda kodeksine uygundur. Tarım ve Orman Bakanlığından onaylı pet şişelerde satışa sunulan, ürünlerimiz brüt, net, kg ve litre olarak satılır. Yukarıdaki koşullara uyduğunuz takdirde güvenle ve afiyetle tüketebilirsiniz. İçindekiler: Sebze & meyve, kaya tuzu, üzüm sirkesi, doğal kaynak suyu, Türkiye de yetişen sarımsak, biberiye, defneyaprağı, dereotu ve tane karabiber.

“Çubuk Turşusu ve yöresel ürünleri için gönül rahatlığı ile www.cubuk.com.tr den online güvenli alışveriş yapabilirsiniz.” Bize güveniniz ve bu güzel lezzeti tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Afiyet olsun…

Türkiye geneli anlaşmalı olduğumuz PTT ve Yurtiçi Kargo ile kapınıza kadar gönderiyoruz.

Yorum yapabilmek için Üye Girişi yapmalısınız